locatie atelier

Het liefst ben ik bezig daar waar de verbeelding en het plezier met materialen te werken bij elkaar komen.

In het verleden was dat iets meer gescheiden. De kunstopleiding voor architectonische vormgeving volgde ik eerst in Amsterdam daarna in Rotterdam. En ondertussen werkte ik op architectenbureaus en op verschillende bouwprojecten. Na die opleidingen heb ik me nog verdiept in monumenten en onderhoud daarvan. En zo werkte ik een tijd als meetimmerend assitent uitvoerder op een renovatieproject in Den Haag. Fantastisch.

De ervaring die ik voorgaande jaren opdeed gebruik ik nu in mijn eigen atelier. En ik ontwerp en maak nu meubels, schalen en objecten. Af en toe ontwerp ik nog interieurs.

Zo maak ik schalen, tuintafels, eettafels, salontafels en vitrines, gemaakt van beton, staal  en/of hout. Naar maat en voorkeur zodat er een persoonlijk ontwerp ontstaat. Alle tafels zijn gesigneerd in het beton. Ik leg me erop toe om ook met gekleurd beton te werken. Beton kan voor mij een ontroerende schoonheid bezitten.
Verder hou ik van eenvoud, van stoer en van de dimensie ruimte in een ontwerp.

In principe zijn alle  meubels, schalen en objecten te koop, en dus ook leverbaar in andere maten. In overleg kan ik daar een prijs bij noemen.


schalen

sssssss

meubels

p


a

beelden